Intervju med Amanda: Från fest till avkoppling med Halooba

Intervju med Amanda: Från fest till avkoppling med Halooba

I den mysiga stadsdelen Södermalm i Stockholm träffar vi Amanda, en ivrig användare av Haloobas produkter. Halooba, en e-butik som specialiserar sig på försäljning av lagliga cannabinoider från välrenommerade märken som HERO och Lustgasdirekten, har blivit en del av Amandas liv både i sociala och privata sammanhang.

Hej Amanda, tack för att du tar dig tid idag. Hur kom du i kontakt med Halooba?

Hej! Jag upptäckte Halooba genom en vän för ungefär ett år sedan. Han rekommenderade deras webbplats, Halooba, när vi pratade om alternativ till traditionella sociala stimulanser som alkohol.

Vilka produkter har blivit dina favoriter, och varför?

Jag använder mest HERO’s vape-pennor eftersom de är så praktiska och lätta att använda. De passar perfekt för både festliga tillställningar och lugna kvällar hemma. Dessutom har jag börjat utforska thch och thcjd genom Haloobas sortiment, vilket har varit en ögonöppnare för mig.

Hur integrerar du användningen av dessa produkter i ditt dagliga liv?

På fester är det ett roligt och lagligt sätt att dela en upplevelse med vänner, speciellt för dem som inte dricker alkohol. På kvällarna när jag vill varva ner använder jag oftast en vape-penna med thch eller thcjd från Halooba som hjälper mig att slappna av och sova bättre.

Har du märkt någon förändring i din livskvalitet sedan du började använda dessa produkter?

Ja, definitivt! Jag känner mig mer avslappnad och mindre stressad överlag. Det har hjälpt mig att hantera stress från jobbet och har förbättrat min sömnkvalitet avsevärt.

Vad tänker du om legaliseringen av cannabinoider och dess inverkan i Sverige?

Jag tror att en legalisering skulle vara mycket positivt. Fler människor har börjat uppskatta fördelarna med lagliga cannabinoider, vilket är ett stort steg framåt.

Vilket råd skulle du ge till någon som funderar på att prova cannabinoider för första gången?

Det är viktigt att köpa från pålitliga källor som Halooba som garanterar produktens säkerhet och kvalitet. Börja med en låg dos för att se hur din kropp reagerar och öka dosen gradvis om du känner att du behöver mer.